Wat is laserontharing

wat is laserontharing
Lichaamshaar… van het woord alleen al krijgen heel wat mensen de kriebels op hun lijf. Ze zijn er niet echt mee gediend en wij kunnen hen maar al te goed begrijpen. Een snor op je bovenlip ben je als vrouw liever kwijt dan rijk, om nog maar te zwijgen van die snelgroeiende bos haar onder je armen. Bovendien blijft ontharing niet beperkt tot vrouwen maar bestaat een groot deel van de mensen op zoek naar permanente ontharing uit het mannelijke gedeelte van de bevolking. Voor al deze mensen is er goed nieuws… lasterontharing zou weleens de oplossing voor je probleem kunnen zijn. Maar wat is laserontharing precies?

Haarzakjes krijgen geen kans

Om op de vraag ‘wat is laserontharing’ te antwoorden, is het al voldoende om gewoon het woord zelf te ontleden. Bestaande uit laser en ontharing wordt het al meteen duidelijk dat het om een methode van permanente ontharing gaat waarbij een laser aan te pas komt. Geen laser zoals we die kennen uit de sciencefiction films en waarmee je op 2 seconden tijd de grootse ruimteschepen uit de lucht schiet, maar wel een veilige variant die op efficiënte wijze te werk gaat en je haartjes geen kans geeft. Ergens houdt deze laser dus wel verband met de lasers uit bijvoorbeeld Star Wars, maar in plaats van ruimteschepen worden hier haartjes en meer bepaald haarzakjes vernietigd.

Wat is laserontharing: permanente ontharing

Bij de vraag wat is laserontharing is het belangrijk om te vermelden dat het hier om een permanente ontharing gaat. Geen scheerapparaat of wax waarbij je om de zoveel dagen weer van nul moet starten, maar een permanente ontharing die je voor de rest van je leven haarvrije dagen geeft. Sounds good, niet?

 

Website door rubenvaes.be | SEO door jakency | links