Actie gratis testsessie

Wij nodigen u uit om uw gegevens hieronder achter te laten om een GRATIS TEST- EN INFOSESSIE te reserveren in één van onze instituten die u op de website kan vinden. Deze sessie is geheel kosteloos en zonder enige verbintenis. Enkel mogelijk via afspraak. 

Via deze TESTSESSIE gaan we na of uw huidtype én haartype geschikt is voor de E-med laserbehandeling en of er enkele dagen/weken na uw  testsessie wel degelijk een haarvermindering plaatsvindt.

Tevens verschaft één van onze lasertherapeutes u alle noodzakelijke informatie.  Het opzet van deze  GRATIS INFOSESSIE bestaat eruit dat u duidelijk weet welke resultaten u mag verwachten van een behandeling van E-med laserontharing. Door het verstrekken van deze info willen we u als klant beschermen tegen aanbieders van permanente ontharing die niet steeds de juiste info bieden. 

Wij hopen u te mogen verwelkomen in 1 van onze instituten over gans Vlaanderen.

IK WIL EEN GRATIS TEST! Zoek een instituut in uw buurt

  Interesse in een gratis test? Laat hier uw gegevens achter en wij contacteren u!

  Naam*

  E-mailadres*

  Gsm*

  Gemeente*  Met deze bon ontvangt u een GRATIS testsessie ter waarde van €30 of kan u €30 in mindering brengen bij uw eerste behandeling (niet cumuleerbaar met andere acties).

   

  Gratis test

  Website door rubenvaes.be | SEO door jakency | links