Permanente laserontharing

Opzoek naar permanente laserontharing ?

permanente laserontharing

Er zijn een groot aantal manieren om te ontharen, de meeste daarvan zijn pijnlijk en werken vaak slechts voor korte duur. Voor permanente laserontharing kunt u terecht bij E-Med Laser, de specialisten in permanente ontharing met laserbehandeling. Voordat u start met permanent ontharen dient u op de hoogte te zijn van de mogelijkheden en van de eventuele neveneffecten. Op deze pagina geven we antwoord op de meest gestelde vragen voor permanente laserontharing .

Maak nu een afspraak voor laserontharing bij E-Med laser.

Laserontharing voorbeelden

Najaarsactie 50% korting op Laserontharing

50% korting voor permanente laserontharing op de 1ste en 4de behandeling.

Schrijf je nu in voor onze najaarsactie/

laserontharing najaarsactie

Schrijf je nu in voor onze najaarsactie

Veilig permanente laserontharing

veilig permanente laserontharing

Veel vrouwen en mannen willen graag een deel van hun lichaamshaar laten verwijderen. Hoewel de prijs een belangrijke factor speelt in de beslissing dient veiligheid altijd op de eerste plaats te staan. Voor permanente laserontharing biedt E-Med behandelingen middels de geavanceerde diodelaser technologie. Deze methode is uitgebreid getest en wordt als zeer veilig aangemerkt. Het uitvoerend personeel bestaat uit gediplomeerde verpleegkundigen.

De werking van een diodelaser

Een laser is een hoog geconcentreerde lichtbundel, een diodelaser zoals die gebruikt wordt bij E-Med Laser werkt met een lichtfrequentie van 808 nM die door de lederhuid doordringt tot aan de haarfollikel. De diepte is van groot belang omdat de laser inwerkt op de melamine van het haarzakje. Melamine is de kleurstof die ook voor het pigment van de huid zorgt. Het is niet de bedoeling dat de huid door deze therapie lichte vlekken gaat vertonen. Dankzij de veilige E-Med Laser methode zal dit niet voorkomen.

Bij permanente laserontharing via E-Med laser wordt u eerst uitgenodigd voor een intake gesprek en test sessie, maak direct een afspraak.

Permanente laserontharing pijnlijk?

Er zijn klinieken die andere methodes gebruiken voor permanente ontharing die pijnlijk zijn. Hoewel er altijd een zekere irritatie zal plaatsvinden blijkt de diodelaser de minste klachten te vertonen. De gevoeligheid voor de behandeling varieert per individu en de plek waar de behandeling plaatsvindt. Mensen met stugge en donkere haargroei, of met een donkere huidskleur zullen doorgaans meer voelen vanwege de hogere concentratie melamine in de huid.

Overal permanent ontharen

Omdat de E-Med Laser behandelingen uiterst veilig zijn, en weinig pijn veroorzaken is het mogelijk om op vrijwel alle gewenste plekken op het lichaam de ontharing uit te voeren. Het laserhandstuk wordt gelijkmatig over de huid bewogen waarmee de energie en hitte op de juiste wijze over de te behandelen plek wordt verdeeld. Zo kan de behandeling snel plaatsvinden. Er zullen meerdere sessies nodig zijn met intervallen tussen de 6 en 12 weken omdat niet alle haren tegelijkertijd “actief” zijn. Gemiddeld zijn er 6 tot 10 sessies nodig voor een complete ontharing.

De voordelen van E-Med permanent ontharen

voordelen permanente laserontharing

Permanent ontharen kan snel, goedkoop en veilig bij E-Med Laser, de specialist in uw regio.

Maak nu een afspraak voor laserontharing bij E-Med laser.Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Website door rubenvaes.be / SEO door jakency