E-Med Laserontharing

Waarom E-med Laserontharing?

Bent u op zoek naar een gerichte, permanente oplossing tegen ongewenste haargroei? E-med Laserontharing biedt u een veilige en efficiënte uitkomst! De markt wordt al jaren overspoeld door systemen voor ‘definitieve’ haarverwijdering of haarreductie waarvan sommige methodes niet het gewenste resultaat opleverden. Dit maakt het voor u als klant niet eenvoudig om voor de juiste technologie te kiezen. De vraag naar doeltreffende en resultaatsgerichte technieken is tot op heden nog steeds erg groot. Na véle jaren van onderzoek en innovatie kunnen we u met trots onze hoogtechnologische diodelaser voorstellen: E-med Laser.

Werkingsprincipe

E-med Laser behoort tot de familie van de diodelasers (nieuwste methode) en maakt hierbij gebruik van laserlicht dat door melanine (=haarkleurstof) kan worden geabsorbeerd. Door compressie van het E-med Laserhandstuk komt de haarwortel zo dicht mogelijk bij het huidoppervlak. Dit handstuk genereert een zeer gerichte lichtbundel van 808 nM die omgezet kan worden in warmte dankzij het aanwezige kleurpigment (=melanine) van het haartje. Deze warmte wordt volledig naar de haarwortel geleid en zorgt vervolgens voor permanente schade aan het haarzakje waardoor er zich nooit meer een haar kan ontwikkelen in dat haarzakje. E-med Laser werkt zeer gericht en selectief zodat de huid onaangetast blijft.

Voordelen

Stelt belangrijke waarden zoals klantvriendelijkheid, eerlijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel

Werd klinisch bewezen als zijnde veilig en efficiënt

Veilig?

De E-med Laser heeft meerdere keuringen ondergaan en is in orde met alle wettelijke certificaten voor veiligheid en medische apparatuur. Klinische studies rangschikken de diodelasers, waaronder de E-Med Laser, als de meest effectieve laser.

Wordt door de meeste klanten als minder pijnlijk ervaren dan de meeste andere ontharingsmethoden

Minder pijnlijk?

E-med Laser wordt door de meeste klanten als minder pijnlijk ervaren. Er kan wél kortstondig een prikkelend of warm gevoel ervaren worden (dit is gewenst, want het duidt op vernietiging van de actieve haartjes). Voor de meeste mensen is dit gevoel hooguit wat irritant. Natuurlijk is iedere klant anders en zijn sommige ontharingszones van het lichaam gevoeliger dan andere, afhankelijk van de concentratie melanine in de haartjes en de epidermis. Personen met een donkere huid of personen met stugge, donkere haartjes kunnen mogelijk gevoeliger reageren.

De gekoelde kop (tot – 5 °C) van het E-Med Laserhandstuk is ontworpen om de huid voldoende af te koelen bij iedere puls waardoor er weinig tot geen pijn ervaren zal worden. De temperatuur van de haarwortel wordt stapsgewijs verhoogd door de kop te bewegen tijdens de behandeling. De energie wordt gelijkmatig afgeleverd zodat de klant zich comfortabel voelt tijdens de behandeling.

De lichtfrequentie van 808 nM dringt door tot in de haarfollikel in de lederhuid. Het is zeer belangrijk dat de laserstraal deze diepte bereikt, omdat enkel het pigment van het haartje mag opgewarmd worden en niet het pigment in de huid. Dit huidpigment wordt doelbewust niet herkend door de E-med Laser (en dus ook niet opgewarmd), waardoor de huid gespaard blijft.

Wordt uitgevoerd door gediplomeerde verpleegkundigen die deskundig advies verlenen

Medische deskundigheid

Onze E-Med Lasertherapeutes zijn uitsluitend medisch geschoold en échte vakspecialisten.

Voordat we een behandeling opstarten, bestuderen we tijdens de gratis test-sessie de aard, de structuur en de hoeveelheid van de haartjes. Iedere klant krijgt een eigen fiche die telkens na de behandeling wordt ingevuld. Zo volgt de E-Med Lasertherapeute de evolutie van de klant nauwgezet op.

Behandelt alle zones, voor vrouwen én mannen

De E-med Laser heeft een hoge kracht, een aangepaste pulsduur en een hoog herhalingsritme. Tijdens de behandeling wordt het E-med Laserhandstuk over de huid bewogen, de energie gelijkmatig afgeleverd en de temperatuur van de haarwortel stapsgewijs verhoogd. Hierdoor is de behandeling comfortabel, veilig en snel.

Vrouwen Mannen
kin bakkebaarden
bovenlip baard
jukbeenderen zwembroek
wangen oksels
bikini (alles buiten slip) schouders
bikini (streepje) nek
bikini (volledig) hals
oksels borst
onderarmen buik
armen (volledig) rug
onderbenen benen
onderbenen + knie
bovenbenen
benen (volledig)

 

Legt de focus enkel op permanente ontharing via de diodelaser

Werkt samen met meer dan 100 E-med Laserinstituten

Voert uw behandelingen comfortabel en snel uit

Snel?

De E-med Laser heeft een hoge kracht, een aangepaste pulsduur en een hoog herhalingsritme. Tijdens de behandeling wordt het E-med Laserhandstuk over de huid bewogen, de energie gelijkmatig afgeleverd en de temperatuur van de haarwortel stapsgewijs verhoogd. Het omliggende weefsel slaat alle energie een tijdje op, om nadien de haarwortel en de stamcellen dezelfde temperatuur te geven als haar omliggende huid. Hierdoor is de behandeling comfortabel, veilig en snel.

Innoveert en onderzoekt continu: steeds de nieuwste apparatuur

Innovatie?

E-Med Laser werkt met hoogtechnologische apparatuur waarbij er continu geïnnoveerd wordt: wij bieden 100% garantie dat uw behandelingen met de nieuwste, veiligste en efficiëntste toestellen worden uitgevoerd.

 

Meer info? Gratis test?

Website door rubenvaes.be | SEO door jakency | links