Prijzen Laserontharing

Bij E-med Laserontharing kan u kiezen tussen twee opties:

Gratis test?

Prijzen:

Zones Prijs
Oksels 130 euro/behandeling
Bikinlijn (3 mogelijkheden) Vanaf 130 euro/behandeling
Armen Vanaf 180 euro/behandeling
Benen Vanaf 250 euro/behandeling
Borst/buik Vanaf 215 euro/behandeling
Rug Vanaf 315 euro/behandeling
Andere zones Prijs wordt ter plaatse besproken

Vanaf 3 zones: 10% korting
Vanaf 4 zones: 20% korting

Gratis test?

Belangrijk! De aangegeven prijzen zijn richtprijzen en kunnen per individu variëren. Het is van belang dat we eerst ter plaatse kijken wat de zone zal inhouden (bv. de prijs voor een volledige rug is niet vergelijkbaar met enkel de onderrug) om de prijs exact te kunnen bepalen.

 

Vraag je je soms af waarom de prijzen op sommige plaatsen véél goedkoper zijn? 

 

Dé GOUDEN REGEL IN UW KEUZE NAAR EEN BEHANDELAAR VAN LASERONTHARINGEN: IF YOU PAY PEANUTS, YOU WILL GET MONKEYS!

Denk hier eens goed over na:

Heb/ben jij al ooit…

NEEN!

Inderdaad! Als het te mooi lijkt om waar te zijn…. reken er dan maar op dat het niet klopt!

GOEDKOOP = DUURKOOP

De laatste tijd krijgen wij meer en meer klanten over de vloer die eerst een lasertraject hebben ondergaan voor (aanvankelijke) spotprijzen… Dit zijn vaak de zogenaamde spookfirma’s: ze lokken je met lage prijsjes voor het ‘hele lichaam’ en ‘onbeperkt aantal behandelingen’. Ze laten je alles meteen betalen, gaan na een jaar (bewust?) failliet en beginnen gewoon opnieuw onder een andere naam.

De ‘behandelaar’ heeft een zeer goedkoop toestel gekocht op de (Oosterse?) markt of ergens bij een DUBIEUZE groothandel. Nadien worden de klanten via sociale media gelokt voor spotprijzen, maar worden de behandelingen ondermaats en zonder grondige opleiding en ervaring uitgevoerd, mét alle gevolgen van dien.

Getuigenis

Nathalie, mama van Hannah (18j):

“Ik betaalde een 2-tal jaren geleden 1000 euro om mijn dochters’ hele lichaam te laten ontharen met de laserapparatuur van een ‘spookfirma’ in Antwerpen. Dit voor een garantie dat alle haartjes zéker weg zouden gaan én een onbeperkt aantal sessies, levenslang! Hannah was telkens al na 35- 40 (!) minuutjes behandelen buiten. Voor héél het lichaam? Heel raar! In het begin leek het even wat langer te duren voor er haartjes terug kwamen, maar na 3 sessies zagen we amper verschil dan bij de start. Ze overtuigden ons om toch nog zeker 4 extra sessies te wachten, maar tevergeefs! Toen ik enkele dagen later belde om dit te bespreken, kreeg ik geen gehoor meer. Ik heb nog wéken geprobeerd om iemand te bereiken… Nadien kreeg ik via via te horen dat ze niet meer bestaan! Ik ben nu blij dat Hannah ondertussen zeer goed geholpen wordt bij E-med Laserontharing. We zijn nu 5 behandelingen verder en we zien een wereld van verschil! Nooit zal ik nog trappen in een promotie waar het té mooi lijkt om waar te zijn! Goedkoop was hier uiteindelijk duurkoop!”

Website door rubenvaes.be | SEO door jakency | links