Laserontharing Temse

laserontharing Temse

Opzoek naar laserontharing Temse ?

Voor de meest effectieve laserontharing in Temse moet u bij E-Med Laser zijn. Naast een klantvriendelijke aanpak wordt er gewerkt met de nieuwste diodelasers die een optimale ontharing weten te bewerkstelligen. Er zijn een aantal voorwaarden waar een ontharingskliniek aan moet voldoen waaronder hygiëne, zo min mogelijk pijn, een blijvend resultaat en uiteraard een betaalbaar tarief. Voor al deze voorwaarden kunt u voor laserontharing Temse terecht bij E-Med Laser bij een schoonheidssalon bij u in de buurt.

Maak nu een afspraak voor laserontharing Temse bij E-Med laser.

Laserontharing voorbeelden

Zomeractie 50% korting op Laserontharing

50% korting voor permanente laserontharing op de 1ste en 4de behandeling.

Schrijf je nu in voor onze zomeractie/

laserontharing zomeractie

Schrijf je nu in voor onze zomeractie

Hoe werkt Laserontharing Temse?

permanente laserontharing Temse

Omdat permanente laserontharing voor veel mensen als een ingrijpende behandeling wordt gezien willen we u graag vooraf wat informatie en zekerheid bieden door het proces uit te leggen. Onderstaande werkwijze is van toepassing bij alle instituten die gebruik maken van E-Med Laser technologie, de expert voor laserontharing Temse.

Voor u een bezoek brengt aan het instituut kunt u eerst een afspraak inplannen. Bij aankomst wordt u hartelijk ontvangen en direct op uw gemak gesteld. Voordat een serie behandelingen kan starten moet er eerst een zone van ongeveer tien vierkante centimeter behandeld worden, daarmee worden de juiste instellingen voor de verdere sessies bepaald.

Aan de serie behandelingen gaat eerst een uitgebreide vragenlijst vooraf, dit is noodzakelijk om een nauwkeurig beeld te vormen van uw lichaam, gezondheid en eventuele medicatie die u gebruikt. Er zijn een behoorlijk aantal factoren die van invloed kunnen zijn op het benodigde aantal behandelingen en de werkwijze. Bij Laserontharing Temse worden al deze factoren vooraf in kaart gebracht, zodat de behandelingen het maximale effect hebben.

Belangrijke factoren bij een laserbehandeling bij E-Med Laser zijn ondermeer:

En nog een aantal andere kenmerken. De Lasertherapeutes werken volgens een uitgebreide vragenlijst om zo een behandeling op maat aan te bieden.

Welke methode gebruikt Laserontharing Temse?

Bij E-Med Laser wordt gebruikt gemaakt van diodelasers, deze werken direct op de melamine van de haarzakjes. Melamine is bekend als de kleurstof die de huid zijn kleur geeft. De laser werkt op haren die zich in de actieve groeifase bevinden, op dat moment zit de haarwortel nog vast aan het haarzakje. De laser werkt direct op de aanwezige melamine en vernietigt het haarzakje. Het betreft een permanente ontharing.

Waarom zijn er meer laserbehandelingen nodig?

definitieve laserontharing Temse

Op elk moment zijn er slechts 10 tot 25 procent van de haren actief, dat betekent dat Laserbehandeling Temse niet in één keer alle haarzakjes kan vernietigen. Afhankelijk van de persoon zijn hier meer of minder behandelingen voor nodig, we hanteren een gemiddelde van zes tot tien behandelingen. Deze sessies vinden plaats met een tussenperiode van zes tot maximaal twaalf weken. Wanneer de intervallen te groot zijn kan dit nadelige gevolgen hebben op het resultaat.

Is ontharen met de laser gevaarlijk of pijnlijk?

Diodelasers zoals E-Med Laser deze gebruikt zijn als zeer veilig bevonden na uitgebreide testen. Daarnaast is de irritatie en eventuele pijn minimaal. Doordat de haarzakjes letterlijk verbrand worden zal het niet altijd prettig aanvoelen, dit is ook afhankelijk van de zone die behandeld wordt. Laserontharing Temse maakt gebruik van een techniek die als minst pijnlijk wordt ervaren. De Lasertherapeutes zijn allen gecertificeerd en controleren vanaf de intake tot aan de laatste sessie het gehele proces. Uw comfort en veiligheid staan altijd bovenaan!

Neem direct contact op met laserontharing Temse kliniek E-Med voor een eerste consult.

Gratis test?

Laserontharing gebieden

Vragen over Laserontharing ?

Veel gestelde vragen over Laserontharing door Emed Laser:Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Website door rubenvaes.be / SEO door jakency