Is laserontharen veilig

Is laserontharen veilig?

Is laserontharen veilig… het is een van de eerste vragen die bij mensen te binnenschiet als ze voor de eerste maal laserontharing overwegen. Een terechte vraag ook want het eerste wat we doen bij het horen van deze techniek is denken aan de allesverwoestende kracht van de lasers die we uit films kennen. Maar net deze kracht maakt hen ook zo efficiënt tegen de stugge haartjes waar je al zo lang kom af mee wilt maken. Bovendien is laserontharen veilig omdat de gebruikte laser op zeer efficiënte en doelgerichte wijze te werk gaat. Er zijn namelijk heel wat verschillende lasers op de markt, de ene al wat beter dan de andere. Toch kunnen we stellen dat de e-med laser uit de groep van diodelasers tot de veiligste lasers van de klas behoort.

Is laserontharen veilig? Met de e-med laser wel

Dat de e-med laser een van zoniet dé veiligste laser op de markt is, is niet iets wat wij beweren, maar wel wat uit heel wat deskundige tests en onderzoeken is gebleken. Klinische tests en onderzoeken hebben namelijk uitgewezen dat de e-med laser op dergelijke doelgerichte wijze tewerk gaat dat enkel het haartje de warmte van de laser gaat opnemen en dat de omringende huid onaangetast blijft. Op deze manier is laserontharen veilig en zal de schade aangebracht door de laser enkel en alleen op het haartje en meer bepaald het haarzakje betrekking hebben.

Is laserontharen veilig? Wees daar maar zeker!

Als je toch nog twijfels hebt over de veiligheid van laserontharing met behulp van de diodelaser e-med laser dan zeggen de ervaringen en woorden van klanten vaak meer dan duizend wetenschappelijke teksten. Uit deze ervaringen zal al gauw blijken dat klanten uitermate tevreden zijn van deze permanente ontharing en dat ze vooral de efficiëntie en veiligheid van deze methode enorm weten te waarderen. Is laserontharen veilig? Hier kunnen we dus volmondig en door onze jarenlange ervaring ‘ja’ op zeggen. Mocht u toch nog verdere vragen hebben met betrekking tot de veiligheid dan staat ons gespecialiseerd team u maar al te graag te woord.

 

Website door rubenvaes.be | SEO door jakency | links