Welke resultaten kan ik verwachten?

E-Med Laser is goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration) voor het onderdeel ‘permanente haarreductie’.

Klanten mogen dus een permanente vermindering van haargroei verwachten, waarbij er tot 95% van de haartjes definitief verwijderd kunnen worden.

We kunnen niet 100% garanderen dat er nooit nog een haartje kan groeien of bijgeproduceerd wordt op de behandelde zone. Dit komt door de invloed van veranderingen in het lichaam (bv. hormoonveranderingen, medicatie die haargroei opwekt of stimuleert, enz..). Het is ook mogelijk dat een haarwortel (na een lange rustfase = slapen) vroeg of laat weer actief wordt. Dit gebeurt echter sporadisch.

Geen enkele aanbieder van permanente ontharing kan voor 100% garanderen dat de methode bij alle klanten hetzelfde effect zal hebben: ieder lichaam is anders, vaak spelen hormonen of eventueel hirsutisme een grote rol in het resultaat van een definitieve ontharing. Onder invloed van hormonale factoren is het altijd mogelijk dat donshaartjes veranderen in dikkere, stuggere haartjes. Aan dit proces kan iedere laserbehandeling helaas niets veranderen. Een (jaarlijks of tweejaarlijks) onderhoudsbeurtje is dan aanbevolen.

Héél uitzonderlijk is een klant resistent tegen enige vorm van permanente haarverwijdering.

Indien de klant geen gewenst resultaat heeft, worden behandelingen niet terugbetaald.

 

Website door rubenvaes.be | SEO door jakency | links