Permanente ontharing

Opzoek naar permanente ontharing ?

Permanente ontharing

Zowel vrouwen als mannen hebben te kampen met lichaamshaar op ongewenste plekken. Steeds scheren, epileren of harsen is vervelend, pijnlijk en frustrerend. Met permanente ontharing bij E-Med Laser kunt u zorgeloos een mooie jurk dragen, of de gymzaal betreden met een strak en open T-shirt. De behandelingen van E-Med Laser voor permanente ontharing zijn veilig, snel en efficiënt dankzij het gebruik van moderne diodelaser technologie. De gediplomeerde specialisten van E-Med Laser geven u graag meer uitleg over de behandelmethode en de mogelijkheden, op deze pagina geven we u alvast wat meer informatie over de behandelingen bij permanente ontharing.

Voor de beste permanente ontharing kunt u terecht bij E-Med Laser, neem direct contact op voor een afspraak.

Permanente ontharing : Definitief ontharen is maatwerk

Bij uw eerste bezoek aan de salon zal een Lasertherapeute eerst een gedetailleerde vragenlijst met u doornemen. Hierin komen verschillende zaken aan bod zoals:

Op basis van dit soort informatie kan de Lasertherapeute een analyse maken van uw huid en haargroei. Ook wordt bepaald wat uw haartype en mate van haargroei is. Dit zijn allemaal factoren die van belang zijn in het vervolgtraject.

Permanente ontharing : Gratis test sessie

Permanente ontharing  gratis test

Kies voor een permanente ontharing wanneer u in deze regio woonachtig bent, u zult namelijk een aantal keren terug moeten komen. Tijdens uw eerste bezoek zal er kosteloos een test sessie worden uitgevoerd op een oppervlakte van ongeveer tien vierkante centimeter. Op basis van deze test wordt bepaalt welke instellingen het beste zijn voor uw huid en haartype. Hoewel het aantal sessies kan afwijken moet u rekening houden met zes tot tien behandelingen om het gewenste resultaat te bereiken.

Permanente ontharing : Werken met de diode laser

E-Med Laser is de logische keuze voor permanente laserontharing vanwege het gebruik van de nieuwste diode laser technologie. Deze laser is ontwikkeld om de melamine in de haarzakjes te verhitten, hierdoor zal elk haarzakje vernietigd worden met als resultaat een definitieve ontharing . De diode laser is uitgebreid getest op veiligheid. Daarnaast blijkt de diode laser minder pijnlijk aan te voelen in vergelijking met andere behandelmethodes.

Ontharing voor het lichaam

Permanente ontharing  lichaam

Een voordeel van de diode laser behandelmethode is de mogelijkheid om alle zones van het lichaam te behandelen. Niet elk gebied is even eenvoudig te behandelen, bijvoorbeeld kunnen er in het gezicht meer behandelingen nodig zijn. Uw Lasertherapeute zal u vooraf uitvoerig informatie verschaffen over de beste behandeling voor uw persoonlijke situatie en voorkeuren.

Hoe lang is permanent?

Bij een permanente ontharing bij E-Med Laser is het van groot belang om uitstekende resultaten te leveren. Daarnaast is het motto een open en eerlijke voorlichting. Het is mogelijk dat er na enige tijd, pakweg één à twee jaar haartjes terug komen. Dit kan ontstaan door wijzigingen in de hormonen of bij het gebruik van medicatie. Een herhaal sessie kan in dat geval nodig zijn.

Neem direct contact op met uw Lasertherapeute voor meer informatie en uw eerste afspraak voor permanente laserontharing .

Gratis test?Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen


Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Website door rubenvaes.be / SEO door jakency