Ontharen mannen

ontharen mannen

Als u denkt dat haargroei bij vrouwen vervelend kan zijn, moet u eens vragen welke problemen mannen dagelijks hebben met lichaamshaar. Na verloop van tijd wordt het haar op de goede plekken steeds dunner, terwijl er haar op ongewenste plaatsen verschijnt. Dit kan worden geschoren of geharst, toch komen de haren steeds weer terug. Gelukkig zijn er betere oplossingen voor ontharen. Mannen kiezen steeds vaker voor permanent laserontharing bij E-Med Laser, dé specialist in veilig en nagenoeg pijnloos ontharen. Ook mannen zijn welkom!

Meer informatie over de mogelijkheden? Neem direct contact op met de specialisten van E-Med Laserontharing.

Ontharen mannen

Er zijn diverse permanente en niet-permanente manieren om te ontharen. Dit zijn de meest populaire methodes die u zelf kunt uitvoeren:

Voor ontharen bij mannen kunt u ook terecht in diverse salons waar niet-permanente methodes worden toegepast zoals harsen. Maar het kan beter, met de laser behandelingen van E-Med Laser kunt u het probleem permanent oplossen.

Maak direct een afspraak voor de gratis intake en test sessie bij E-Med Laser.

Permanent ontharen met de laser voor mannen

Permanent ontharen mannen

Mannen die willen ontharen zonder veel pijn en met een permanent resultaat kunnen dit laten uitvoeren met de diodelaser. Dit is een speciale laser die de haarzakjes onder de huid vernietigt. De laser verhit het aanwezige pigment in de haarwortel. Dit proces is niet gevaarlijk, nauwelijks voelbaar en tast het pigment in de huid niet aan. Alle zones van het lichaam kunnen behandeld worden, ook bij mannen. Voor de behandeling zal een gediplomeerd specialist eerst de gehele procedure uitleggen en met u een vragenlijst doornemen. Zo wordt de meest effectieve behandeling bepaald. De eerste test sessie is gratis.

Ontharen mannen werkt

Zeker bij mannen met een lichte huid en donker haar zal het resultaat verbluffend zijn. Bij scheren, crèmes of harsen worden alleen de haren aangepakt, een laserbehandeling werkt direct op de haarzakjes. De haren komen onder normale omstandigheden niet meer terug, er zijn geen donkere stoppels zichtbaar. Omdat deze methode veilig werkt op alle zones van het lichaam kunt u bijvoorbeeld uw rug laten behandelen, uw schaamstreek, armen, benen en elk ander deel van uw lichaam. Zelfs op gevoelige plekken is de diodelaser methode zoals E-Med Laser die gebruikt geschikt.

Wilt u eindelijk van die haargroei af, zoekt u een permanente oplossing voor ontharen bij mannen ? Neem direct contact op voor een afspraak.

Gratis test?Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Website door rubenvaes.be / SEO door jakency