Definitieve laserontharing Bever

Opzoek naar definitieve laserontharing Bever ?

definitieve laserontharing Bever

Steeds uw ongewenste haren scheren kan frustrerend zijn, zeker met een lichte huid en donkere haartjes is het dragen van vele soorten kleding haast onmogelijk. Om de noodzaak voor ontharen weg te nemen kiezen steeds meer mensen voor definitieve laserontharing. Bever kunt u het beste terecht bij E-Med Laser. Niet alleen wordt er hier alleen met gediplomeerde werknemers gewerkt, hier wordt eveneens gebruik gemaakt van een diodelaser. Uit onderzoek is gebleken dat dit type behandeling niet alleen zeer effectief en veilig is, het doet ook minder pijn dan andere behandelmethodes. Voor definitieve laserontharing Bever moet u dus bij E-Med Laser zijn.

Lees hieronder meer over ontharing, of neem direct contact op voor definitieve laserontharing Bever bij E-Med Laser.

Maak nu een afspraak voor laserontharing Torhout bij E-Med laser.

Definitieve laserontharing Bever: De groei van haar

Ons lichaam is bedekt met haren; groot, klein, lang, kort, bijna overal groeit haar. Toch gaat dit niet geheel gelijkmatig. Er zijn drie fasen te onderscheiden bij de haargroei:

1. De actieve groeifase waarbij er pigment wordt gevormd in het haar en de haarwortel. In deze fase staat het haarzakje in contact met de haarwortel.

2. De overgangsfase is de periode waarin een actieve haar overgaat naar de rustfase. De haar zal niet langer groeien, de haarwortel laat los van het haarzakje.

3. In de rustfase komt het haarzakje tot rust om zich voor te bereiden op het maken van een nieuwe haar.

Alleen tijdens de actieve groeifase is het mogelijk om de haar permanent te verwijderen. Bij definitieve laserontharing Bever zijn er altijd meer sessies nodig omdat de actieve groeifase niet bij alle haren tegelijkertijd plaatsvindt. Omdat de actieve groeifase zes weken duurt is er altijd een interval van zes tot twaalf weken per behandeling.

Wilt u direct een afspraak boeken? Neem dan contact op met E-Med Laser, hét adres voor definitieve ontharing Bever.

Maak nu een afspraak voor laserontharing Torhout bij E-Med laser.

Definitieve laserontharing Bever: De werking van de laser

definitieve laserontharing werking Bever

Bij E-Med Laserontharing wordt gebruik gemaakt van een zogenaamde diodelaser. Dit is een zeer veilige laser die werkt met een lichtbundel van 808 nM die omgezet wordt naar warmte. Deze warmte werkt in op het pigment ofwel de melamine in het haarzakje. Omdat de huid ook pigment bevat zal de diodelaser dieper in de huid werkzaam zijn. De laser zal de melamine dusdanig verhitten dat het haarzakje permanent vernietigd wordt.

Waarom definitieve ontharing Bever?

waarom definitieve laserontharing Bever

Houd er rekening mee dat er altijd meer behandelingen nodig zijn omdat de cyclus zoals hierboven beschreven staat niet voor alle haren gelijk loopt. Slechts 10 tot 25 procent van de haren bevinden zich op een gegeven moment in de juiste fase van de ontharing. Dat houdt in dat er doorgaans 6 tot 10 behandelingen nodig zijn om het gewenste effect te bereiken.

Kies voor E-Med, kies voor de beste definitieve ontharing Bever

Voor de eerste serie behandelingen wordt er door de gediplomeerde specialisten vooraf een uitgebreid intake gesprek afgelegd met een vragenlijst. Vervolgens wordt er een klein oppervlak getest. Zo weten de specialisten welke instellingen voor u van toepassingen zijn, en een veilige behandeling is gegarandeerd.

Definitief ontharen Bever laat u uiteraard uitvoeren bij E-Med Laser. Neem direct contact op voor meer informatie.

Gratis test?Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Website door rubenvaes.be / SEO door jakency