IPL ontharing

Opzoek naar IPL ontharing ?

ipl ontharing

Steeds scheren, plukken en waxen is niet alleen vervelend, het kan ook erg pijnlijk zijn, en het resultaat is slechts van korte duur. Daarom kiezen steeds meer mensen voor IPL ontharing. Er diverse klinieken die IPL laserontharing behandelingen uitvoeren, toch is dat niet aan te raden. Niet alleen is IPL ontharing minder effectief dan een diodelaser, u heeft ook meer behandelingen nodig, dus de lagere kosten vallen uiteindelijk duurder uit. Waarom kunt u beter NIET kiezen voor IPL ontharing en WEL voor een diodelaser behandeling bij E-Med Laser? Dat kunt u lezen op deze pagina.

Kent u reeds de verschillen tussen IPL ontharing en de diodelaser? Maak dan direct een afspraak bij E-Med Laser.

IPL ontharing

Steeds meer klinieken bieden laser ontharing aan, daarbij wordt vaak de lage prijs aangeprezen. Een laser is in feite een bundel geconcentreerd licht, de manier waarop dit licht wordt gegenereerd kan enorm verschillen. Bij IPL ontharing zijn er een aantal complicaties en nadelen te benoemen:

Het goede nieuws is dat IPL ontharing doorgaans behoorlijk veilig is. Daar staat tegenover dat IPL ontharing zeker niet voor iedereen geschikt is, het kan zeer pijnlijk zijn en er zijn veel behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

E-Med Laser werkt niet met IPL ontharing maar gebruikt de moderne diodelaser. Meer weten? Neem direct contact op!

Waarom kiezen voor de diodelaser?

waarom ipl ontharing

Voordat u het scheermes weer tevoorschijn haalt, na het lezen van alle problemen met IPL ontharing , willen we graag uitleggen wat de diodelaser anders maakt:

ipl ontharing  emed

Hoewel veel klinieken kiezen voor IPL ontharing heeft E-Med Laser bewust gekozen voor de diodelaser. Deze technologie is ook goedgekeurd door de Amerikaanse FDA op basis van veiligheid en effectiviteit. Voor de eerste sessie wordt een uitgebreide vragenlijst met u doorgenomen zodat we zeker weten dat de behandeling effectief en veilig is. Vervolgens wordt er een oppervlakte van ongeveer tien vierkante centimeter behandeld om de juiste instellingen te bepalen. Deze test sessie is geheel gratis.

Maak ook kennis met de diodelaser behandeling bij E-Med Laserontharing, neem direct contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Gratis test?Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen


Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Website door rubenvaes.be / SEO door jakency