Definitieve ontharing

Opzoek naar definitieve ontharing ?

definitieve ontharing

Er zijn verschillende manieren om ongewenste haren te verwijderen. De meeste daarvan zijn tijdelijk en ook nog eens pijnlijk om uit te voeren. Denk aan harsen, epileren of plukken van ongewenst lichaamshaar. Voor definitieve ontharing is er nu een oplossing; E-Med Laser. Deze kliniek stijgt enorm in populariteit dankzij het gediplomeerde personeel en de moderne behandelmethode waarmee veilig en permanent ontharen eindelijk mogelijk is.

Plan vandaag nog uw gratis test sessie in bij E-Med Laser voor definitieve ontharing .

Definitieve ontharing : Hoe werkt permanent ontharen?

Bij tijdelijke manieren om te ontharen wordt de haarwortel verwijderd uit het haarzakje. Bij permanent ontharen wordt het pigment in de haarwortel gebruikt om met een laser het haarzakje permanent te vernietigen. Daarom mag u voor de behandeling een periode van zes tot acht weken uw lichaamshaar niet verwijderen. U mag uw haar ook niet bleken omdat het pigment in de haarwortel belangrijk is bij de behandeling. De Lasertherapeute zal u vooraf uitgebreid het proces uitleggen.

Definitieve ontharing : Werken met de diodelaser

definitieve ontharing  diodelaser

Een belangrijke reden dat definitieve laserontharing bij de E-Med Laser kliniek zo populair is komt door het gebruik van de speciale diodelaser. Deze laser maakt deel uit van het E-Med Laserhandstuk die ervoor zorgt dat de haarwortel zo dicht mogelijk bij het huidoppervlak zal komen. Vervolgens zendt het apparaat een laserstraal van 808 nM uit die het pigment in de haarwortel zal opwarmen. Deze verhitting heeft tot gevolg dat het haarzakje zal verschroeien.

Veilig ontharen zonder pijn

Hoewel de diodelaser werkt op basis van pigment zal de opperhuid niet aangetast worden, de laser doet dieper zijn werk. In vergelijking met andere soorten definitieve ontharing blijkt de methode van E-Med Laser minder als pijnlijk te worden ervaren dan andere behandelmethodes. Er zijn wel verschillen per persoon, bijvoorbeeld mensen met een donkere huidskleur zullen doorgaans wat meer irritatie voelen, maar echt pijnlijk is het zelden. Bij de test sessie wordt slechts een klein oppervlak behandeld.

We leggen u graag uit hoe de behandelingen precies in zijn werk gaan, neem hiervoor gerust even contact met ons op.

Waarom kiezen voor definitieve ontharing bij E-Med Laser?

definitieve ontharing  emed

Er zijn volop redenen om te kiezen voor permanente laserontharing , hier zijn de meest voorkomende redenen om voor E-Med Laser te kiezen:

Plan direct uw afspraak in voor uw definitieve ontharing .

Gratis test?Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen


Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Website door rubenvaes.be / SEO door jakency