Bikinilijn ontharen

Opzoek naar bikinilijn ontharen ?

Bikinilijn ontharen

Wanneer de dagen langer worden, en het zonnetje begint te schijnen, denken we aan een heerlijke vakantie aan het strand in bikini. Met overtollig haar in de schaamstreek is een bikini dragen eigenlijk geen gezicht, dat wordt dus ontharen. Er zijn verschillende manieren om de bikinilijn te ontharen , methodes die u zelf thuis kunt uitvoeren of bij een kliniek. Permanent de bikinilijn ontharen is ook mogelijk, maar is dat veilig, en doet het pijn? We zetten op deze pagina de diverse mogelijkheden onder elkaar, en benoemen de voordelen en nadelen.

Permanent de bikinilijn ontharen ? Dat kan effectief, betaalbaar en veilig bij E-Med Laser.

Bikinilijn ontharen : Niet permanent ontharen

U kunt zelf thuis ontharen tegen lage kosten. Het effect is daarentegen van korte duur. Dit zijn de meest populaire methodes:

Bikinilijn ontharen optie 1: Scheren

Zelf de bikinilijn scheren is relatief eenvoudig en pijnloos. Het is een goedkope methode die u zelf thuis kunt uitvoeren. Scheer altijd in de groeirichting om irritatie te voorkomen en gebruik na afloop een vochtinbrengende crème. Het resultaat is wel van korte duur.

Bikinilijn ontharen optie 2: Crèmes

Een ontharingscrème is ook zelf thuis te gebruiken, let wel op met de samenstelling van het product. Test altijd eerst op uw arm of been voordat u begint aan de bikinilijn. Wanneer de crème branderig aanvoelt dient u deze direct af te spoelen. Bij sommige mensen kunnen dit soort producten irritatie opwekken.

Bikinilijn ontharen optie 3: Harsen

Het resultaat van harsen houdt langer aan dan scheren, maar het is wel een stuk pijnlijker. Zeker bij gevoelige delen van het lichaam zoals de bikinilijn zal harsen geen prettige ervaring zijn. Zelf harsen is mogelijk maar eigenlijk niet aan te raden. Het resultaat mag er zijn, althans voor een tijdje, de herinnering aan de pijn is wel permanent...

Bikinilijn permanent ontharen

Bikinilijn laserontharing

Voor een blijvend resultaat is er de professionele laserontharing behandeling. Er zijn bij de bikinilijn ontharen twee methodes mogelijk:

Bikinilijn ontharen optie 4: IPL laser

Wanneer u liever kiest voor een permanente behandeling kan de IPL laser uitkomst bieden. De haarzakjes worden vernietigd door het pigment in de haarwortels. Vanwege de wijze waarop haar groeit zijn er meerdere sessies nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Met name bij personen met een donkere huidskleur is er een risico van pigmentvlekken op de huid.

Bikinilijn ontharen optie 5: Diodelaser

Bikinilijn laserontharing  diode

Deze permanente optie neemt eigenlijk alle nadelen van de IPL laser behandeling weg. De pijn is minimaal, de effectiviteit is optimaal, daarnaast is een diodelaser erg veilig in gebruik zonder risico voor pigment vlekken. En het resultaat is doorgaans echt permanent.

Conclusie bikinilijn ontharen

Wie mooi wil zijn moet pijn lijden, dat is de meest eenvoudige conclusie. Toch hoeft het niet zoveel pijn te doen wanneer u kiest voor de diodelaser, zelfs niet op een gevoelige plek zoals de schaamstreek. Daarnaast is het resultaat permanent.

Neem voor meer informatie contact op met de specialisten van E-Med Laserontharing, de beste keuze voor uw bikinilijn ontharen .

Gratis test?Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Website door rubenvaes.be / SEO door jakency